Indhold på luftmeldekorpset.dk opdateres løbende.
Der kan forekomme tomme sider, men Historisk Gruppe i HVE233 arbejder dagligt på opdateringer og nye informationer.  Se liste med seneste opdateringer her.

Velkommen til vores hjemmeside over Luftmeldekorpset

Siderne giver et historisk tilbageblik fra Luftmeldetjenesten i 1934 til Flyverhjemmeværnet i dag, primært for Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland (Luftmeldedistrikt Nykøbing F.)
Andre eskadriller i landet er også vist, men vi har ikke megen information, vi modtager gerne informationer om dem, som vi kan lægge ind på siden.

Informationerne er samlet ud fra Distrikt befalinger, lokale optegnelser, medlemmers informationer og anden tilgængelig information.

Der er anvendt informationer som er fremkommet ved medlemmers arbejde sammen med ”Historisk Forening i Hjemmeværnsregion VIII” og Lokalhistoriske arkiver i området. Ligeledes er der anvendt stof fra enkelpersoner og udvekslet oplysninger med historiker Keld Anker Pedersen fra Luftmeldedistrikt København, der er anvendt diverse presseklip fra dagblade og tidsskrifter, samt video klip som er anvendt i Hjemmeværnet.

Skulle du sidde inde med yderlig information eller har du rettelser til det skrevne, hører vi meget gerne fra dig.  Send en mail til os via Kontakt siden.

Historisk gruppes hjemmeside er opsat af John Larsen i samarbejde med HVE 233’s historiker Ole Slente og medarbejdere fra den ældre del af enheden.

Har du RIS eller ROS til vores website - send os en mail her

God fornøjelse på:   Luftmeldekorpset.dk

Med venlig hilsen

Webmaster