LUFTMELDEKORPSET

                                   

Chefskifte i Flyverhjemmeværnet

 

Retur oversigt Historiske indlæg                                             

 

Chefskifte i Flyverhjemmeværnet

Torsdag den 30. januar var der chefskifte og kommandooverdragelse i Vordingborg, hvor chefen for Flyverhjemmeværnet gennem tre år, Per Jan Larsen, gik på pension

31-01-2020
Chefen for Hjemmeværnet, Jens Garly, gav stafetten videre til Kern Oddershede, som nu officielt er værnets nye chef. Et stort fremmøde af frivillige samt ansatte i Hjemmeværnet og Flyvevåbnet/Forsvaret var mødt op for at tage afsked med en afholdt chef. På trods af volsom regn og blæst blev paraden og kommandooverdragelsen gennemført på bedste vis med musik af Flyverhjemmeværnets Musikkorps, og to af Flyvevåbnets F-16 jagere var i luften over Vordingborg Kaserne for at give Per Jan Larsen en sidste hilsen fra Flyvevåbnet.
 
Talerækken under den efterfølgende reception talte bl.a. chefen for Flyverkommandoen, Anders Rex, chefen for Hjemmeværnet, stabschefen i Flyverhjemmeværnet, Timm Willum Larsen og eskadrillechefen i HVE 274, Henrik L.H. Baunsgaard. Gennemgående temaer i alle talerne var Per Larsens stærke engagement og arbejdskapacitet, evne til at motivere folk og, ikke mindst, hans menneskelighed og lune.
 
 
Det blev til en parade og efterfølgende reception, der vidnede om et langt arbejdsliv i Forsvaret fyldt med krævende og spændende opgaver, som alle blev udført med stor dedikation og Per Larsens karakteristiske venlige “glimt” i øjet.

Glimtet var der også, da Per Larsen afslutningsvis takkede samtlige medarbejdere og sagde nogle ord til hver enkelt.

 

Original artikel på  hjv.dk

Senest opdateret    31-01-2020